top of page

VANLIGA FRÅGOR

JOBBAR NI BARA MED STARTUPS OCH NYA FÖRETAG ELLER HJÄLPER NI ÄVEN ÄLDRE, ETABLERADE FÖRETAG?

Vi jobbar med alla olika typer av företag och föreningar om rätt förutsättningar finns för ett gott samarbete och vi ser reella möjligheter att förbättra företagets resultat.

HUR KAN VI BOKA IN ETT MÖTE MED ER?

Ni kan komma i kontakt med oss genom att antingen maila, ringa eller fylla i kontaktformuläret på vår "kontakta oss"-sida.

VILKA TJÄNSTER ERBJUDER WAVE MARKETING?

Wave Marketing tillhandahåller marknadsföring på sociala medier och det mesta som detta innebär!​

Detta inkluderar marknadsföring genom plattformar som facebook och instagram, e-postmarknadsföring samt skapandet av funnels och hemsidor som är optimala för att konvertera. Ni kan läsa mer om det här.

VAD KOSTAR ERA TJÄNSTER?

Vi har inga fasta priser för våra tjänster eftersom alla kunder är olika och behöver en skräddarsydd strategi. Det innebär att vi tillsammans med kunden  kommer överens om ett rimligt och individuellt pris som passar båda parterna, baserat på vilken målsättning kunden har och vilken omfattning som önskas för marknadsföringen.

Våra partners

Salong Astron

Salong Astron i Vallentuna specialiserar sig på högkvalitativa skönhets- och massagebehandlingar i en avslappnande miljö, där varje tjänst är skräddarsydd för kundernas unika behov.

Vallentuna-naringslivsdag-logotyp.png

Vallentuna Näringslivsdag

Största företagshändelsen i Vallentuna Här tar du del av inspiration, möter framtiden, skapar relationer och utbyter idéer med andra företagare. En mötesplats för företagare i Vallentuna!

bottom of page