top of page

VI PÅ WAVE MARKETING

360You-photography-foretagsfotograf-stockholm-vallentuna-wave-marketing-2022-4.jpg

SETH KNÖCHEL

Co-founder

360You-photography-foretagsfotograf-stockholm-vallentuna-wave-marketing-2022-18.jpg

TOBIAS LILJA

Co-founder

Wave marketing (2).png

VÅR BERÄTTELSE

Wave Marketing är ett ungt nystartat företag som hjälper andra företag att ta sin verksamhet till en ny nivå. Vi hjälper  dem att få fler kunder och avlastar dem från att sköta marknadsföringen själva. Vår växande digitala marknadsföringsbyrå drivs av två passionerade unga entreprenörer som växt upp med sociala medier och har därför mycket kunskap om vad som krävs för att företag ska kunna ta steget in i digitala framtiden. Vi jobbar nära varje företag för att skapa strategier som producerar utomordentliga resultat.

VAD GÖR WAVE MARKETING

Vi sparar din och ditt företags tid genom att sköta marknadsföringen. Med vår expertis hjälper vi dig att nå ut till fler kunder genom digital marknadsföring.  Vi hjälper ditt företag att konvertera från den klassiska marknadsföringen till en mer digital strategi. Vi jobbar mest på sociala medier och hjälper ditt företag att anpassa sig till det digitala samhället. Boka in ett möte nu och påbörja ett samarbete!

Våra partners

Salong Astron

Salong Astron i Vallentuna specialiserar sig på högkvalitativa skönhets- och massagebehandlingar i en avslappnande miljö, där varje tjänst är skräddarsydd för kundernas unika behov.

Vallentuna-naringslivsdag-logotyp.png

Vallentuna Näringslivsdag

Största företagshändelsen i Vallentuna Här tar du del av inspiration, möter framtiden, skapar relationer och utbyter idéer med andra företagare. En mötesplats för företagare i Vallentuna!

bottom of page