top of page

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi kan hjälpa dig med!

För Wave Marketing är varje kund unik. Det är därför vi skapar strategier som är skräddarsydda för varje företag. Alla tjänsterna nedan går att använda separat men de fungerar bäst tillsammans. Samtliga tjänster är i regel kritiska i den marknadsföringsstrategi vi tar fram åt dig som kund, och genom att kombinera tjänsterna når vi bäst resultat.

MARKNADSFÖRING I SOCIALA MEDIER

Vi skapar skräddarsydda annonser och visar dem för de målgrupperna där de får bäst resultat på både Facebook och Instagram. Dessa annonser kan ha många olika mål, t.ex. öka företagets varumärkesmedvetenhet, trafik till hemsida eller funnel för att samla in nya leads. Vi testar vad som fungerar bäst, kollar dagligen hur det går för annonserna och anpassar vårt arbete efter det för att få ett fantastiskt resultat.

Image by Carlos Muza

E-POSTMARKNADSFÖRING

Vi erbjuder även e-postmarknadsföring där vi sätter upp olika sekvenser och skapar olika e-postmeddelanden som automatiserat går ut till kunder beroende på var de befinner sig i säljprocessen t.ex. visat intresse för produkten eller precis köpt produkten.

Image by Brett Jordan

FUNNELBYGGNAD

Vi erbjuder byggnaden och skötandet av marketing funnels, vilket är en automatiserad process som har en landningssida dit vi driver trafiken från t.ex. annonserna vi skapar eller trafik från någon annanstans. Vi konverterar besökarna till leads eller till kunder, kvalificerar leadsen, säljer en produkt eller skickar över de bästa leadsen till vår kund så de kan följa upp dem och vi lägger även in kunden i en passade e-postlista.

Namnlös design (7).png

Våra partners

Salong Astron

Salong Astron i Vallentuna specialiserar sig på högkvalitativa skönhets- och massagebehandlingar i en avslappnande miljö, där varje tjänst är skräddarsydd för kundernas unika behov.

Vallentuna-naringslivsdag-logotyp.png

Vallentuna Näringslivsdag

Största företagshändelsen i Vallentuna Här tar du del av inspiration, möter framtiden, skapar relationer och utbyter idéer med andra företagare. En mötesplats för företagare i Vallentuna!

bottom of page